вівторок, 25 вересня 2012 15:43

Спецтема: Закон про наклеп

Чечетов гарантував, що закон про наклеп не будуть приймати до виборів

Чечетов гарантував, що закон про наклеп не будуть приймати до виборів
Михайло Чечетов дав гарантії щодо закону про наклеп. Фото: radioera.com.ua

Перший заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявляє, що до виборів закон про наклеп прийнятий парламентом не буде.

Про це він сказав у ході засідання круглого столу у вівторок у Києві на тему законопроекту про наклеп, пише "Українська правда".

"Я вам гарантую, що до виборів жоден соціально вибухонебезпечний закон, що може загострити політичну ситуацію й викликати розкол у країні, прийматися не буде - ні про мови, ні про наклеп", - заявив він.

За словами Чечетова, Партії регіонів потрібна спокійна ситуація до виборів. "Ми хочемо перемогти красиво, чесно, прозоро. Тому нам не потрібні ніякі політичні катаклізми із прийняттям будь-яких законів", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Законопроект про наклеп є спробою повернути в країну "репресивні механізми" - медіаексперт

Депутат також висловив переконання, що даний закон не буде прийнятий до тих пір, поки не будуть проведені "найширші дискусії в суспільстві".

"Поки ми не вийдемо на єдине розуміння, у якій редакції треба виносити закон, цей закон розглядатися не буде", - запевнив Чечетов.

При цьому, за словами Чечетова, головним завданням законопроекту є очищення політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Княжицький відповів Волошину: Ми прийняли би таку допомогу від будь-якої партії

"У нас є 2% засобів масової інформації, які пишуть замовні статті й, таким чином, знищують чесних політиків. Без чесної журналістики не буде й чесної влади, тому завданням закону є встановлення громадської відповідальності, у тому числі й журналістів, за їхні матеріали, а, очистивши журналістику, ми зможемо очистити політику", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов гарантував, що закон про наклеп не будуть приймати до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі