вівторок, 28 серпня 2012 23:54

"Це будуть просто "підніматєлі" рук" — "свободівець" про членів ОВК

"Це будуть просто "підніматєлі" рук" — "свободівець" про членів ОВК

У Черкаській області більшість окружних виборчих комісій очолили представники проросійських партій - "Союз анархістів України", "Руський блок", "Руська Єдність" та  "Русь Єдина", яка була колись "Партією політики Путіна". Про це заявив заступник керівника Центрального виборчого штабу ВО "Свобода", кандидат у 198 виборчому окрузі Сергій Рудик.

"Якщо чесно, то я з неділі, коли побачив списки окружних виборчих комісій, і до цього часу перебуваю в шоці. Такого жеребкування країна не бачила навіть за часів Сталіна. Назви цих партії знають хіба прихильники коміксів, - зазначив він. - Замість реальних учасників політичного процесу на місця в ОВК потрапили технологічні партії"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" обурились, що на Львівщині її голоси рахуватиме "Русскоє єдінство"

У області у цих політичних сил немає власних представників, тому їх привезуть з інших регіонів.

"Як всі ці люди будуть приїздити та брати участь в роботі комісій? Члени комісій мають брати участь у всіх засіданнях, інакше відсутність кворуму може паралізувати роботу комісії та привести до зриву виборів", - зазначив Сергій Рудик.

Також його непокоїть відсутність досвіду у працівників комісій.

"Я дивився дані по своєму округу, то там більшість голів і членів комісій — люди 1989-1990 років народження. І це в ОВК, куди зазвичай беруть людей, які вже брали участь у виборах. Про що це свідчить? Це будуть просто "підніматєлі" рук, які голосуватимуть так, як їм скажуть. Ми на моєму окрузі обійшли 50 дворів, із них тільки у двох сказали, що підтримують Партію регіонів. Решта були за опозиційні сили. Тоді як за соціологічними  опитуваннями у центральних областях об'єднана опозиція має 26%, а Партія регіонів — 28%. Тому ми всі розуміємо, за кого підніматимуть руки члени комісій", - зазначив "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «"Це будуть просто "підніматєлі" рук" — "свободівець" про членів ОВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі