вівторок, 08 червня 2010 14:49

БЮТ нагадав Януковичу про Божу заповідь та Страшний суд

БЮТ нагадав Януковичу про Божу заповідь та Страшний суд

В БЮТ обурені тим фактом, що Президент України Віктор Янукович за рахунок бюджетних коштів здійснює приватні поїздки.

По це повідомили в прес-службі БЮТ з посиланням на народного депутата Андрія Шкіля.

В прес-службі нагадали, що ряд ЗМІ розповсюдили інформацію, що справжньою метою поїздки Януовича разом з його супроводженням 6 червня до Греції були відвідини гори Афон, оскільки український президент так і не провів зустрічі із прем"єр-міністром Греції. Тобто мова йде про туризм за державний рахунок, відзначають журналісти.

"Дуже добре, що в Україні є Президент, який вважає за необхідне відвідувати релігійні храми та святі місця. Проте цілком очевидно, що такий напуск релігійності використовується для настирливого політичного піару, що є проявом лицемірства. Але півбіди, коли це робиться за власні кошти, а зовсім інша справа, коли Янукович здійснює приватне паломництво за державні кошти - тобто залазить в кишеню кожному громадянину", - заявив Шкіль.

Народний депутат зазначив, що "кожному християнину відомо, що цупити державні кошти – це великий гріх та пряме порушення заповіді Божої "Не кради".

"Якщо Янукович ще може сподіватися на уникнення відповідальності на землі, то на Страшному суді за це його неодмінно спитають", - резюмував народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ нагадав Януковичу про Божу заповідь та Страшний суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі