субота, 15 жовтня 2022 00:03

Буданов назвав найбільш досвідчену армію світу

Буданов назвав найбільш досвідчену армію світу
Голова ГУР Кирило Буданов назвав ЗСУ найдосвідченішою армією світу. Фото: РБК

Збройні Сили України стали найдосвідченішою армією світу.

Причиною того є масштаби війни в нашій державі і той досвід, який отримують наші захисники та захисниці, розповів керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов на телемарафоні, інформує Gazeta.ua.

Після війни у військовій стратегії буде чимало змін, які залежатимуть саме від перебігу війни в Україні, наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми підірвали фундамент російських сил" – Іван Ступак

Теперішня війна України та Росії є першою абсолютно конвенційною війною з часів Другої світової, адже на полі бою застосовують усі види озброєнь.

"Більшого досвіду, ніж в нашої армії, зараз немає ні у кого у світі й зараз це ніхто жодним чином не ставить під сумнів і з радістю обмінюються з нами досвідом", – наголосив Буданов.

Буданов назвав навчання українських воїнів за кордоном вимушеним заходом, оскільки скупчення великої кількості людей на навчальних полігонах є ризиковим.

Нинішня війна з Росією не стане для України останньою.

Країни Заходу постійно допомагатимуть Україні протистояти агресії і нарощувати всі необхідні для цього інструменти,сказав колишній посол Сполучених Штатів Америки Вільям Тейлор.

Зараз ви читаєте новину «Буданов назвав найбільш досвідчену армію світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі