середа, 01 грудня 2010 11:27

Бродський про Податковий кодекс: цю операцію треба довести до кінця

Бродський про Податковий кодекс: цю операцію треба довести до кінця

Голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський нічого не знає про можливу відставку.

Про це він сказав журналістам у Кабміні.

"Я поки на своєму місті. Я працюю. Але, якщо буде заявлено про мою відставку, то я як нормальний чиновник до цього готовий", - зазначив він.

Бродський зазначив, що підприємці мають право вимагати його відставки.

"Це їхнє право, але я вважаю, що цей кодекс найбільш суттєвим чином вперше за історію України закриває чималу кількість тіньових схем, якими користувався як великий так і середній бізнес аби не платити податки"

Він також вважає, що Податковий кодекс не завдав поки жодних збитків самозайнятим.

"Це ті люди, які самі собі завжди знаходять роботу. А, що стосується розділу адміністрування, на який, по суті, президент наклав "легке вето". Це коли кодексу додаються статті, коли потреба переробити. Ми дійсно адміністрування податкової не змогли зупинити до кінця"

Бродський зауважив, що президент своїми зауваженнями сприяє тому, що підприємцям вдасться перейти поступово на нові умови оподатування.

"Ми всі хочемо жити в Європі, але ми до цього кодексу не розуміли, що гроші у держави лежать не в шухляді і просто тепер податкі, які платять підприємців держава розподіляє між іншими соцгрупами: пенсіонерами, бюджетниками...", - сказав чиновник.

Він також додав, що у п'ятницю може бути завершений процес із Податковим кодексом.

"Я розраховую, що це все буде у п'ятницю, бо це той випадок, коли довга хвороба та вірна смерть. Якщо ми почали операцію, то її треба доводити до кінця", - сказав голова Держкомпідприємництва.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бродський про Податковий кодекс: цю операцію треба довести до кінця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі