пʼятниця, 06 серпня 2010 11:36

Бродський натякнув, що українці заборгували державі

Бродський натякнув, що українці заборгували державі

Голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський вважає, що Податковий кодекс, активна робота над яким ведеться вже кілька місяців і увійшла у фазу громадського обговорення, мало кому сподобається. Про це чиновник написав у своєму блозі в "Живому Журналі".

"Реального Кодексу поки немає. Це все поки болванки і проби пера. Свого роду барометр громадської думки, щоб, по-перше, зрозуміти, яким має бути Податковий кодекс, по-друге, щоб оцінити, що взагалі можна прийняти в залі, ну і , по-третє, щоб вже прищеплювати людям розуміння відповідальності перед майбутнім, пояснювати, що далі не можна жити в борг ", - зазначив Бродський.

На його думку, Податковий кодекс - "це глобальний документ і тому він йде так важко".

"Я, наприклад, для себе кожен день відкриваю нові аспекти людської підлості, ницості, непрофесіоналізму. Але, з іншого боку, завдяки блогу я також відкриваю нові аспекти життя суспільства, людей", - написав глава Держкомпідприємництва.

"Однозначно можу сказати: Кодекс мало кому сподобається", - заявив Бродський.

Нагадаємо, 3 серпня почалося всенародне обговорення проекту Податкового кодексу.

З 3 по 20 серпня в регіонах України відбудуться "круглі" столи з обговорення допрацьованого проекту Податкового кодексу.

Крім того, пройдуть громадські обговорення: 6 серпня - у Харкові, 10 серпня - у Києві, 12 серпня - у Львові, 17 серпня - в Донецьку, 20 серпня - в Сімферополі. Передбачається, що за результатами зазначених заходів будуть зібрані і узагальнені пропозиції громадян до проекту Податкового кодексу.

У свою чергу, робоча група на чолі з віце-прем'єр-міністром Сергієм Тігіпком днями має намір представити свій доопрацьований проект Податкового кодексу України.

ЛІГА-Новости

Зараз ви читаєте новину «Бродський натякнув, що українці заборгували державі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі