вівторок, 07 жовтня 2008 15:12

Бондаренко: Буде указ про розпуск - з"являться й списки

Партія регіонів не формувала ніяких виборчих списків, зокрема "чорнових". Про це ІМК заявила народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко, коментуючи інформацію про те, що Партія регіонів вже сформувала первинний, "чорновий" варіант виборчих списків.

За її словами, партія не могла цього зробити, оскільки не було з"їзду, а виборчі списки, нагадала вона, як відомо, формуються саме на з"їзді партії: "Потрібно розуміти, що є технологія: список приймається з"їздом, а у нас навіть не запланована дата його проведення. Ми про це навіть не говорили через те, що поки що указу про розпуск немає".

"Безглуздо думати про списки, коли немає указу про розпуск парламенту. І взагалі, у партії так багато поточних завдань, що часу поки що немає, щоб думати про те, що буде завтра. Але навіть якщо завтра з"явиться указ, то "регіонали" думатимуть спочатку навіть не про списки, а про штаби, про укрупнення, розгортання, активізацію своєї роботи в регіонах. Це перше, що роблять всі нормальні політичні партії, а ми себе такою вважаємо", - зазначила Бондаренко.

Вона також нагадала, що, як правило, списки формуються десь за півтора місяці до виборів. І якщо зараз виборча кампанія буде стрімкішою, то списки ПР з"являться десь через місяць-півтора.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з"явилася інформація, що Партія регіонів вже сформувала "чорновий" варіант свого виборчого списку, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко: Буде указ про розпуск - з"являться й списки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі