середа, 15 жовтня 2008 09:18

Бойко очолив ПР на Київщині, а Колесников відповідатиме за Донбас

Народний депутат від Партії регіонів і екс-міністр палива та енергетики Юрій Бойко обраний керівником Київської обласної організації ПР.

За його обрання делегати 12-ої партійної конференції проголосували одноголосно, пише газета "Дело".

Таким чином, Юрій Бойко змінив на цій посаді Петра Мельника, колишнього ректора Національної податкової академії України, термін перебування якого на посаді голови обласного партосередку закінчився.

Народний депутат від ПР Ганна Герман повідомила, що зараз перед керівництвом обласного партосередку поставлено завдання працювати над збільшенням кількості прихильників партії в столиці і області.

Також вона повідомила, що Андрій Клюєв закріплений за Вінницею, Полтавою, Житомиром і Черніговом, Борису Колесникову знову дістався Донецьк.

Нагадаємо, 10 жовтня Політрада Партії регіонів затвердила Віктора Януковича керівником виборчої кампанії своєї політичної сили. Заступниками Януковича стали Олександр Єфремов, Борис Колесников і Василь Джарти.

24 вересня Політрада Партії регіонів вибрала для Януковича ще трьох нових заступників - народних депутатів Михайла Папієва, Юрія Бойка і Сергія Тулуба, яким доручено безпосередньо займатися підготовкою до дострокових виборів.

За Бойком закріплена була Київська область, за Папієвим - Буковина і прилеглі до неї області, а за Тулубом - Галичина - Івано-Франківськ і Львів.

Зараз ви читаєте новину «Бойко очолив ПР на Київщині, а Колесников відповідатиме за Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі