вівторок, 03 серпня 2010 16:51

Богословська відбирає орендований будинок у його власника (ФОТО)

 

Депутат від ПР Інна Богословська намагається забрати будинок, який орендує з 2007 року.

Власник будинку Роман Сергійович Ромазанов розповів tochka.net, що Богословська не впускає його у власний будинок, розташований в селі Рудики Обухівського району під Києвом.

"Будинок перебуває в заставі у банку, а Богословська за моєю спиною намагалася його викупити. Після того, як я про це дізнався, то сказав їй, або платіть 5 тисяч, або виселяйтеся ", - розповідає Ромазанов.

За словами господаря, раніше Богословська в односторонньому порядку зменшила суму оренди з 5 до 4 тисяч доларів. Коли власник вимагав зазначену в договорі суму, депутат уникала зустрічі, втрачала копії договорів.

Уже декілька разів охоронці Богословської не впускали Ромазанова у власний будинок (на фото Г.Салай - у центрі), підтверджують сусіди.

"Місяць тому я їм написав листа з проханням звільнити житло. І дав їм час до 5 серпня. Завтра чекаю на зустріч і не знаю, чи впустять мене до дому чи ні", - поскаржився господар.

За його словами, депутат пропонувала йому викупити будинок, але гроші обіцяла заплатити не відразу.

Крім того, господар будинку розказав, що Богословська змінила інтер'єр житла на свій лад без його дозволу.

"У будинку був гарний розпис маслом, а вона зафарбувала все фарбою. У кімнаті з натуральним корковим покриттям заклеїла все шпалерами. Я не можу зайти в будинок, подивитися, що там коїться ", - додав Ромазанов.

Інна Богословська в інтерв'ю tochka.net відмовила. Валентин Войтків, помічник Богословської, пояснив, що Інна Германівна ситуацію не коментує.

Як відомо, Інна Богословська знімає триповерховий будинок на березі річки Козинка з власним виходом до води і дитячим майданчиком.

Зараз ви читаєте новину «Богословська відбирає орендований будинок у його власника (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі