середа, 17 березня 2010 20:16

Кужель порівняла претензії Азарова з унітазом Богословської

Кужель порівняла претензії Азарова з унітазом Богословської

Олександра Кужель вважає некоректними зауваження прем"єр-міністра Миколи Азарова про використання автомобіля його попередницею.

Про це вона заявила сьогодні ввечері в ефірі Шустер Live, коментуючи слова глави уряду про те, що від Юлії Тимошенко залишився несправний службовий автомобіль.

"Дуже некоректно говорити у даний час про транспорт з точки зору використання машини прем"єр-міністром", - сказала Кужель.

Вона нагадала, що після неї під час першої каденції прийшла Інна Богословська.

"Вона весь місяць розповідала про брудні унітази. Коли вона пішла, то всі журналісти тільки й пам"ятали ці розповіді, бо більше нічого не зробила. Щоб бувало так само не закінчилось (з Миколою Азаровим - ред.)", - натякнула вона.

Сама Кужель зазначила, що останні 4 роки їздила на автомобілі, який їй надав Сергій Тігіпко.

"Я не могла його вписати у декларацію. Якщо я їздила на службовій машині, то економила державні кошти", - розповіла вона.

Також, за словами Кужель, ця машина не була броньована, бо вона не прем"єр-міністр.

Відзначимо, що сьогодні, 16 березня, Олександру Кужель звільнили з посади глави Держкомітету України з питань регуляторної політики і підприємництва.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кужель порівняла претензії Азарова з унітазом Богословської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі