середа, 05 березня 2014 12:25

Богословска: Путін хоче створити російський пояс від Крима до Придністров'я

Богословска: Путін хоче створити російський пояс від Крима до Придністров'я
Інна Богословська. Фото: tsn.ua

Українська влада повинна негайно ініціювати саміт країн Причорномор'я.

Таку думку висловила позафракційний депутат Інна Богословська, повідомляє сайт нардепа.

За її словами головна мета саміту встановлення миру в регоні  та протидія "імперським планам Путіна".

"Путін твердо вирішив анексувати Крим і приєднати його територію до Росії. Поки цей процес передбачає таку схему: "мирне" прийняття населенням Криму росіян "визволителів"; проведення референдуму, в який буде "вмонтований" алгоритм приєднання до Росії; ухвалення зареєстрованого вже в Держдумі Закону Росії про приєднання територій до території Росії. Населення Криму буде втягнуто у проведення референдуму під приводом розширення автономії, але висновок з результатів референдуму буде зроблений на користь приєднання до Росії, а кримчани - будуть обмануті путінськими технологами", - зазначає Богословська.

На її думку, зараз потрібно швидко і якісно організувати роботу з жителями Криму, їх родичами і друзями в Україні і в усьому світі, щоб показати їм всі небезпеки.

"Або Крим буде автономією у складі України, або він буде випаленою і злиденною територією надовго. Це - виклик всім, хто називає себе патріотами України: ми зобов'язані захищати Крим ! Якщо ми його віддамо Путіну - він піде по нашій території далі і почнеться глобальна війна!", - зауважує нардеп.

Отримавши твердий плацдарм в Криму після його приєднання до Росії, Путін продовжить реалізовувати свій геополітичний план, вважає Богословська.

"Його завдання - створити російський пояс від Криму до Придністров'я... Це імперські амбіції Путіна. Тому для України і світу цей план Путіна вимагає негайно створювати спеціальний міжнародний план військово-політичного опору російської імперської експансії", - вважає Богословська.

Зараз ви читаєте новину «Богословска: Путін хоче створити російський пояс від Крима до Придністров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі