пʼятниця, 27 грудня 2013 21:21

Богословська: порядні "регіонали" перебувають під ударом малолітніх ідіотів, які орудують в країні

Богословська: порядні "регіонали" перебувають під ударом малолітніх ідіотів, які орудують в країні
Інна Богословська Фото: ukrinform.ua

У суспільстві ніхто не вірить тому, що зараз говорить Партія регіонів. Так вважає народний депутат Інна Богословська.

"Стало вже тенденцією у суспільстві - ніхто не вірить тому, що говорить Партія регіонів. Особливо після того, як обіцяли всій країні привести до Євросоюзу, потім обдурили. Обіцяли не застосовувати силу щодо мітингувальників, а потім побили... Було вигідно владі в день, коли в країні Ештон і Нуланд, проводити зачистку Майдану? Та це в страшному сні нікому не присниться. Так може пора приструнити тих молодих, вибачте, ідіотів, які не знають ні що таке політика, ні що таке відповідальність, і які вирішили як у них в розборках вони звикли, так вони відносно всієї країни?", - сказала вона в ефірі телеканалу ТВі.

За її словами, багато професіоналів у правлячій партії знаходяться під ударом.

"Величезна кількість нормальних, порядних, професійних людей в Партії регіонів сьогодні поставлені під удар купкою малолітніх ідіотів, які орудують в країні, як на вокзалі", - додала політик.

Нагадаємо, Інна Богословська вийшла з фракції ПР.

Зараз ви читаєте новину «Богословська: порядні "регіонали" перебувають під ударом малолітніх ідіотів, які орудують в країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

196

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі