середа, 25 грудня 2013 17:27

Богословська закликала "регіоналів" тікати з партії: "Негайно розлучайтеся з бандитами!"

Богословська закликала "регіоналів" тікати з партії: "Негайно розлучайтеся з бандитами!"
Інна Богословська впевнена, що влада вирішила своїх депутатів "пов'язати кров'ю". Фото: polvisti.com

Народний депутат Інна Богословська закликала депутатів по всій Україні виходити з Партії регіонів та її фракцій у всіх радах.

Про це політик написала у своєму блозі на "Українській правді".

"Негайно розлучайтеся з бандитами у владі і від влади! ... Виходьте з фракцій, з Партії регіонів - інакше вся ваша життєва історія, репутація, яку ви створювали роками, піде нанівець", - підкреслила Богословська.

За її словами, мовчання членів ПР буде сприйняте більшістю суспільства, як сприяння режиму.

"Залишаючись в ПР або разом з нею, Ви приймаєте на себе відповідальність за побиття людей не тільки на майданах, але і на дорогах, за камери стеження в спальнях, за спалені машини і будинки простих людей, за списки вічно немитого і нечесаного "шарікова" від ПР", - застерегла вона.

Богословська впевнена, що влада вирішила підкорити народ, а своїх депутатів "пов'язати кров'ю".

"Вони вже почали реалізовувати сценарій "всіх запугаємо, посадимо, а потім купимо на виборах по 1000 гривень за голос", - написала Богословська.

Депутат закликала "всіх лідерів бізнесу" припинити підтримувати Партію регіонів, тому що з ними теж можуть почати "розправлятися так само безмежно".

Вона заявляє, що "бандити від влади" вже ніколи не зможуть виграти вибори, тому що "їх тепер ненавидять".

"Якщо ви, шановний національний бізнес, не відсторонитеся зараз, негайно, від цієї влади - вас змете разом з нею! Навіть якщо ви знайдете порозуміння в політичних елітах", - підсумувала політик.

Нагадаємо, раніше Богословська вийшла з фракції ПР.

Зараз ви читаєте новину «Богословська закликала "регіоналів" тікати з партії: "Негайно розлучайтеся з бандитами!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі