пʼятниця, 27 грудня 2013 23:49

Богословська похвалила суд за арешт Храмцова

Богословська похвалила суд за арешт Храмцова
Інна Богословська. Фото: wartime.org.ua

Суд учинив правильно, заарештувавши одного з підозрюваних у побитті журналістки Тетяни Чорновол Олексія Храмцова на 60 діб.

Про це в ефірі телеканалу ТВі сказала народний депутат Інна Богословська.

"У подібній ситуації я думаю, що будь-який суд прийняв би таке рішення. Тому що це – власник автомобіля", - пояснила Богословська.

За її словами, розмови про те, що він продав автомобіль кілька місяців тому, не збігаються з тим, що оголошення про продаж автівки на всеукраїнському сайті продажів автомобілів з'явилося кілька днів тому.

"У цій ситуації, не кажучи про те, винен він чи ні, для того, щоби перевірити, щоби він не мав можливості будь-яким чином змінити інформацію, з погляду суду, це цілком обґрунтований запобіжний захід", – наголосила нардеп.

Нагадаємо, що сьогодні Печерський районний суд Києва постановив заарештувати Олексія Храмцова, якому належить автівка, що "підрізала" в ніч із 24 на 25 грудня машину Чорновол, на два місяці — до 23 лютого 2014 року.

Аналогічна доля спіткала трьох інших підозрюваних: Олександра і Сергія Котенків та Андрія Насіковського.

Зараз ви читаєте новину «Богословська похвалила суд за арешт Храмцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі