понеділок, 18 серпня 2008 10:17

Богатирьова підтримала Ющенка на Івано-Франківщині (ФОТО)
7

Президент вважає недостатньою увагу Уряду до фінансування відновлювальних робіт у зоні надзвичайної екологічної ситуації. Фото: Прес-служби президента.

Про це Віктор Ющенко сказав в інтерв"ю журналістам у Галичі (Івано-Франківська область). "Мені соромно, що досі пооб"єктне фінансування - починаючи від мостів, доріг - ще не затверджене Урядом. Переконаний, так не працюють у режимі стихійного лиха", - сказав він.


Глава держави звернув окрему увагу на незадовільну роботу з відбудови зруйнованих стихією автомобільних доріг та транспортної інфраструктури.

За словами Президента, за три тижні, що минули, "зроблено набагато менше, ніж сподівалися". Зокрема Віктор Ющенко нагадав, що лише на Івано-Франківщині стихія зруйнувала понад 400 мостів, однак на сьогодні збудовано тимчасових приблизно 15% автомостів та 20% пішохідних.

Він наголосив на важливості активізації та більшої організованості цієї роботи. Водночас Президент відзначив, що за виконані у регіоні роботи "Укравтодор" не отримав 45 мільйонів гривень.

"Є закон України, який зобов"язує Уряд ритмічно виділяти ці кошти", - наголосив Президент.

У поїздці по Івано-Франківщині президента супроводжували його дружина Катерина та секретар РНБО Раїса Богатирьова.


Зараз ви читаєте новину «Богатирьова підтримала Ющенка на Івано-Франківщині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі