понеділок, 24 вересня 2012 13:34

Біля ЦВК відбулася акція "Чаювання з Черновецьким"

Біля ЦВК відбулася акція "Чаювання з Черновецьким"
Фото: ua.glavred.info

Кандидат в депутати від 221 виборчого округу Віталій Черняховський пригощав перехожих чаєм та цукерками із продуктових пайків Алли Шлапак, яка балотується в тому ж виборчому окрузі.

"15 вересня о першій годині у спеціалізованій школі №187 Солом'янського району відбулася зустріч кандидата в народні депутати Алли Шлапак з жителями мікрорайону Батиєва Гора", - повідомив Черняховський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шанси подолати 5–відсотковий бар'єр у "Нашої України" є - Карасьов

"Під час проведення зустрічі виборцям роздавали продовольчі набори та агітаційну продукцію від колишньої соратниці Черновецького. Незабаром подібне відбулося в іних школах та кінотеатрі. Наша активістка принесла нам ці цукерки та підписала акт про порушення виборчого права", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Сірик: "Фракція комуністів активно стала на захист інтересів пенсіонерів"

Зі слів кандидата в депутати, 21 вересня він подав скаргу до ЦВК про підкуп виборців Аллою Шлапак. 22 вересня її розглянули, але перенаправили до МВС. Завтра він подасть ще одну скаргу. Під час акції він роздавав цукерки фірми АВК "На десерт" та розливав чай "Батік".

Наприкінці акції до Черняховського приєднався кандидат у депутати від партії "УДАР" у цьому ж окрузі Ярослав Діденко.

Зараз ви читаєте новину «Біля ЦВК відбулася акція "Чаювання з Черновецьким"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі