пʼятниця, 30 серпня 2013 09:39

Без призначення виборів до КМДА голосувати за євроінтеграцію не будемо - "Батьківщина"

Без призначення виборів до КМДА голосувати за євроінтеграцію не будемо - "Батьківщина"
Фото: tvi.ua

В "Батьківщині" заявили, що без призначення виборів до Київської міської адміністрації опозиційні депутати не голосуватимуть за єврозакони у парламенті.

Як повідомляє видання "Комерсант", таку заяву зробила народний депутат від "Батьківщини" Ксенія Ляпіна.

"Ми повинні поставити питання про те, що асоціація з Євросоюзом неможлива без проведення виборів у Києві. Необхідно винести це питання на міжнародний рівень! Партії регіонів не вдасться прийняти законопроекти з євроінтеграційного пакета без опозиції, а значить питання про вибори в Києві повинен стати нашою умовою участі у голосуванні", - сказала Ляпіна.

За її словами, глави опозиційних фракцій на початку наступного тижня можуть звернутися з такою вимогою до Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В КМДА хочуть провести ще одну сесію Київради - "Батьківщина"

"Не думаю, що питання про вибори в Києві заблокує процес євроінтеграції, але враховуючи, що комуністи не голосують за ці законопроекти, їм (ПР) доведеться домовлятися з нами", - вважає депутат.

Проте, у Партії регіонів попередили, що виконувати подібну вимогу не будуть.

"Ми не розуміємо , як питання проведення виборів у Києві пов'язаний з євроінтеграцією! Якщо опозиція дійсно відмовиться голосувати за пакет документів, необхідний для підписання угоди про асоціацію з ЄС через ситуацію в Києві , цим вони продемонструють свої подвійні стандарти ! Раніше вони обіцяли підтримувати все, що стосується зближення з Євросоюзом!" - обурився народний депутат Анатолій Близнюк.

Зараз ви читаєте новину «Без призначення виборів до КМДА голосувати за євроінтеграцію не будемо - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі