субота, 25 травня 2013 01:55

"Батьківщина" повідомила, що підозрюваний у вбивстві депутат ще в березні був виключений з партії "за співпрацю з Партією регіонів"

"Батьківщина" повідомила, що підозрюваний у вбивстві депутат ще в березні був виключений з партії  "за співпрацю з Партією регіонів"
Фото: v-n-zb.livejournal.com

"Батьківщина" заявила, що Максим Багринцев, який заарештований за скоєння тяжкого злочину, не є ні членом партії, ні членом фракції Батьківщина в міськраді Ніжина.

За інформацією опозиціонерів, Багринцев був виключений з партії і фракції у міськраді ще 18 березня цього року "за співпрацю з Партією регіонів".

"Батьківщина" також заявила, що вимагає об'єктивного розслідування злочину, а також наполягає у разі доведення провини Багринцева у скоєнні злочину винести йому вирок відповідно до вимог законодавства.

Раніше повідомлялося, що в Києві затримали депутата міськради Ніжина, підозрюваного у вбивстві жінки. "Так, депутат затриманий. З ним працюють слідчі. У скоєному, тобто в нанесенні травм жінці, що призвело до смерті, він зізнався. Зараз з'ясовуються обставини події. Відкрито кримінальне провадження", - зазначили в МВС.

Ніжинське видання Уездный город повідомило, що Багринцев скоїв вбивство місяць тому. За інформацією видання, дівчина була задушена при спробі зґвалтування, труп дівчини депутат нібито залишив на місці злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судове слухання у справі Царнаєва перенесли вдруге

"Все це відбувалося на квартирі в місті Києві. Після скоєння вбивства Багринцев поїхав до Ніжина і зачаївся, а столичні слідчі шукали вбивцю. Послідовність слідчих дій привела їх до Ніжина. Заарештували Багринцева сьогодні вночі в його квартирі. Затримання проводили київські силовики. Багринцев зараз перебуває в ізоляторі тимчасового утримання в Києві. Йому пред'явлено звинувачення у вбивстві", - повідомило видання Уездный город.

Крім того, народний депутат Олег Ляшко повідомив, що Багринцев пройшов до міськради під № 6 списку Батьківщини, "заплативши за це 20 тисяч доларів - про це весь Ніжин знає, містечко то невелике, нічого не приховаєш".

"Злочин скоїв місяць (!) тому в Києві, після чого зник у Ніжині, думав піде від правосуддя. Ким йому доводилася нещасна жертва - ще неясно. Проте відомо, що він вчинив спробу зґвалтування, після чого наніс жінці черепно-мозкові травми, від яких вона і померла. У Києві цей покидьок навчався в аспірантурі на факультеті ... права", - написав Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" повідомила, що підозрюваний у вбивстві депутат ще в березні був виключений з партії "за співпрацю з Партією регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі