вівторок, 20 вересня 2011 15:48

"Батьківщина" і КСД уже викликалась очолити протести афганців і чорнобильців

"Батьківщина" і КСД уже викликалась очолити протести афганців і чорнобильців

Партія "Батьківщина" разом з "Комітетом опору диктатурі" ініціює подальші акції протесту проти прийняття антисоціальних рішень влади.

Про це йдеться у відповідній заяві, поширеній прес-службою партії.

"Янукович продовжує жорсткий антисоціальний наступ замість того, щоб "покращувати життя українців вже сьогодні". Ще не висохли чорнила на його підписі під законом про підвищення пенсійного віку та стажу, а на підході ще один антинародний закон", - наголосили в партії.

У "Батьківщині" заявили, що провладна парламентська більшість планує ухвалити рішення, яким позбавляє заслужених пільг десятки категорій людей: учасників та дітей війни, чорнобильців, афганців, жертв нацистських переслідувань, працівників медицини та освіти, шахтарів.

"Все це є складовим політичного курсу побудованого в Україні режиму, суть якого – багаті мають стати ще багатшими, а бідні ще біднішими. Варто нагадати, що, відбираючи через скасування пільг останню копійку у самих знедолених, вони розкрадають мільярди з державного бюджету, купують собі золоті унітази, будують вертольоті майданчики та розкішні палаци", - підкреслили в партії.

Сьогодні у стін Верховної Ради, коли мітингуючи афганці та чорнобильці спробували прорвати кордони міліції, щоб примусити провладну більшість почути голос людей, було продемонстровано,  що український народ не злякався розв'язаних в Україні репресій та не став на коліна перед злочинцями, йдеться у заяві прес-служби.

Партія "Батьківщина" та її фракція у Верховній Раді також висловили солідарність з тими, хто "виявив небайдужість та незгоду із наступом влади на соціально-економічні права".

"Тільки об'єднавши зусилля десятків і сотень тисяч справжніх патріотів та громадян, ми отримаємо шанс зупинити цю злочинну владу", - підкреслили у політсилі.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" і КСД уже викликалась очолити протести афганців і чорнобильців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі