неділя, 12 травня 2013 16:44

Балога обурений "Укравтодором": "Такі дороги - майже проект федералізації України. Цю "кантору" треба розігнати"

Балога обурений "Укравтодором": "Такі дороги - майже проект федералізації України. Цю "кантору" треба розігнати"
Фото: ru.wikipedia.org

Народний депутат, колишній міністр Віктор Балога розкритикував роботу "Укравтодору". Водночас, він переконаний, що краще було б, якби дороги в Україні ремонтували компанії з Європи.

Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

"Куди не поїдеш - обов'язково попадеш на тих 3% не відремонтованих, про які говорив прем'єр-міністр", - поскаржився він.

Балога обурився: "Час йде, а ніхто нічого так і не робить. Бо, то немає погоди, то грошей, то розуму, то ще чогось".

"Більше місяця немає сполучення між Хмельницькою і Чернівецькою областями, бо валиться міст. Ніхто нічого не робить. Дороги, які сполучають Закарпаття з Львівською і Франківською областями, як після війни. Проїхати на звичайній машині і без втрат, майже неможливо, - наголосив нардеп. - А коли дорога між сусідніми обласними центрами займає півдня, то це не просто дискомфорт. Це майже проект федералізації України в дії. Бо тоді, ні про економіку, ні про торгівлю, ні про туризм говорити не доводиться".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ями глибокі, з гострими краями" — Водій розповів, як продирався до Івано-Франківська

На думку Балоги, дороги треба ремонтувати, але це має робити не "Укравтодор", а європейські компанії. 

"Дороги треба робити негайно. Але не лопатами і не граблями - тобто не з "Укравтодором". Цю "кантору" треба розігнати. А замість них запустити на український ринок компанії з Європи - нехай принесуть сюди свої технології, а начальники з Кабінету Міністрів нехай стануть збоку, і якщо їм дозволять – подивляться, як треба будувати дороги", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Балога обурений "Укравтодором": "Такі дороги - майже проект федералізації України. Цю "кантору" треба розігнати" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі