пʼятниця, 12 жовтня 2012 08:57

Азаров закликав операторів кабельних мереж з розумінням поставитися до ТВі

Азаров закликав операторів кабельних мереж з розумінням поставитися до ТВі
Фото: partyofregions.org.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров звернувся до керівників компаній-операторів кабельних мереж України у зв'язку з ситуацією, яка склалася з ретрансляції програм телеканалу "ТВі".

Він зазначив, що напередодні виборів до Верховної Ради України ця ситуація набула політичного відтінку, повідомляє урядовий портал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТВі заплатив податківцям 4,1 млн грн, зібраних у народу

"Сьогодні надзвичайно важливою для України є завдання по забезпеченню плюралізму думок у суспільстві, що неодноразово наголошував Президент України. Свобода слова є основним принципом демократії, головним фактором розвитку суспільства. Особливо важливим є забезпечення захисту свободи слова в період, коли громадяни визначаються зі своїм вибором перед голосуванням за кандидатів у народні депутати України ", - акцентував увагу Азаров у зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Княжицький відповів Волошину: Ми прийняли би таку допомогу від будь-якої партії

"Враховуючи вищевикладене, звертаюся до Вас з проханням з розумінням поставитися до питання забезпечення ретрансляції програм телеканалу "ТВі", - зазначив прем'єр-міністр, звертаючись до керівників компаній-операторів кабельних мереж України.

Зараз ви читаєте новину «Азаров закликав операторів кабельних мереж з розумінням поставитися до ТВі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі