вівторок, 04 жовтня 2011 14:52

Азаров: я завжди кажу правду, якщо це неможливо - краще промовчу

Азаров: я завжди кажу правду, якщо це неможливо -  краще промовчу

Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з блогерами запевнив, що завжди говорить правду і теж саме хотів би чути від опозиції.

"У мене взагалі залізна логіка, я завжди кажу правду, якщо не можна говорити правду, то я краще помовчу. Бувають такі моменти, коли правди не можна говорити. Вони бувають, на жаль, але якщо можна говорити, то правда ніколи не завадить", - сказав прем'єр.

Він також зазначив, що і від своїх опонентів також хотів би чути правду.

"Я зіштовхувався і в ВР, і в політичній своєї діяльності, коли виходить людина і свідомо говорить неправду, причому брехня приваблива, адже, як правило, неправда завжди привабливіша, ніж правда і на цьому заробляє політичні бали. Але, Бог з ними, з тими політичними балами, але вона заважає працювати. Тому, бажано щоб опозиція говорила правду", - сказав Азаров.

Як повідомлялося раніше, сьогодні прем'єр-міністр зустрівся з популярними інтернет-журналістами і пообіцяв регулярно проводити такі зустрічі.

Під час зустрічі обговорювалися можливості для більшого інформування суспільства про ті реформи, які робить уряд. Крім того, домовилися, що треба більш доступно викладати офіційну інформацію на урядових сайтах.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: я завжди кажу правду, якщо це неможливо - краще промовчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі