середа, 19 вересня 2007 11:31

Азаров викличе до себе губернаторів

Перший віце-прем`єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров пропонує на найближчих засіданнях уряду заслухати звіти голів облдержадміністрацій у зв`язку із зростанням цін на продукти харчування в деяких регіонах.

Таку пропозицію Азаров висловив сьогодні на засіданні уряду.

"Закон надав право губернаторам контролювати рівень цінових надбавок і рівень рентабельності, тобто, по суті справи, контролювати цінову ситуацію", - сказав Азаров.

"Чому в їх районах, областях і містах спостерігається необґрунтоване зростання цін на продукти харчування? Чому посадовці не звертаються до Кабінету Міністрів і не просять, наприклад, забезпечити постачання борошна і м`яса на ринку, чому не проводять продуктові ярмарки? Чому, замість того, щоб займатися своєю роботою, вони виступають на мітингах і звинувачують уряд у зростанні цін?", - поцікавився він.

При цьому Азаров повідомив, що зараз в Україні пропозиція м`яса перевищує рівень попиту. "Ми й виробили м`яса більше, і імпортували більше, тому баланс такий, який не передбачає зростання цін", - уточнив перший віце прем`єр, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Азаров викличе до себе губернаторів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі