середа, 05 грудня 2012 10:35

Азаров шкодує, що не вдалося переглянути газові контракти з Росією

Азаров шкодує, що не вдалося переглянути газові контракти з Росією
Микола Азаров: ніяких відпускних настроїв не може бути. Фото: zp.comments.ua

Виконуючий обов'язки прем'єр-міністра України Микола Азаров шкодує, що його уряду не вдалося переглянути газові контракти з Російською Федерацією.

"Нас не зовсім влаштовує те, що не всі завдання, які ми ставили перед собою, виконано. Набагато більше перетворень потрібно здійснити. В першу чергу це стосується перегляду несправедливих умов поставок російського газу", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Азарова держава просто може не встояти

За словами Азарова, масштаб тих завдань, які зараз стоять перед країною, набагато більший, ніж було реалізовано владою. У зв'язку з цим він попросив членів Кабміну не розслаблятися і працювати в звичайному режимі. "Ніяких відпускних настроїв бути не може", - підкреслив прем'єр.

Як повідомлялося, президент України Віктор Янукович в понеділок прийняв відставку прем'єр-міністра України Миколи Азарова і всього складу Кабінету міністрів України. Цим же указом президент доручив Кабміну продовжувати виконувати свої повноваження до початку роботи нового складу уряду після його формування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" и "бютівець" поставили четвірку Азарову

Азаров і ще сім членів уряду були обрані народними депутатами на парламентських виборах, що пройшли 28 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Азаров шкодує, що не вдалося переглянути газові контракти з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі