вівторок, 04 жовтня 2011 16:18

Азаров пообіцяв зробити свій сайт більш "людським"

Азаров пообіцяв зробити свій сайт більш "людським"

Прем'єр-міністр Микола Азаров не задоволений офіційним сайтом уряду і запевняє, що його модернізують.

Про це він сказав, відповідаючи на критику одного із блогерів про те, що дуже складно шукати потрібну інформацію з офіційних інтернет-сторінок.

"Мене не задовольняє робота Урядового порталу, ми робимо велику роботу, щоб його зробити людським, щоб туди можна було спокійно зайти, щоб інформація була структурованою та простою у пошуку", - наголосив Азаров.

Він пригадав, що зазвичай законопроекти, які розглядаються в парламенті, мають виділені жирним шрифтом зміни і запевнив, що коментарі там шукати легко. Але йому заперечили, що законопроекти викладено важкою для розуміння мовою.

"Це вірно, - погодився він. - Я сам іноді читаю і зрозуміти не можу, що там хочуть у тому законопроекті, але до кожного законопроекту додається пояснювальна записка і там треба читати", - сказав прем'єр.

Голова уряду розповів, що під час підготовки першого варіанту Податкового кодексу запрошували команду філологів, аби вони літературно поправили законопроект.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв зробити свій сайт більш "людським"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі