середа, 24 квітня 2013 12:43

Азаров похвалився проведеним суботником

Азаров похвалився проведеним суботником
Микола Азаров. Фото: ru.tsn.ua

Премєр-міністр Микола Азаров похвалився проведеним суботником.

Під час засідання Кабінету міністрів він нагадав, що минулої суботу було проведено всеукраїнське прибирання.

Він наголосив, що у всеукраїнській акції "За чисте довкілля" взяли участь біля 5,5 млн. громадян та понад 353 тисяч підприємств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Верховній Раді зареєстровано проект Трудового кодексу України

"Такого у нас ще не було. Це наймасштабніший День довкілля за всі роки незалежності, - наголосив він. - Я щиро радий, що стільки людей відгукнулися на заклик прибрати, вичистити державу після зими".

Він додав: "Було приведено у належний стан вулиці та дороги, парки і сквери, прибрано прибудинкові території, ліквідовані несанкціоновані сміттєзвалища, висаджено дерева та кущі, упорядковано газони і квітники тощо".

Прем'єр відзвітував, що за один день було встановлено 414 нових та відремонтовано 11 тисяч дитячих майданчиків, прибрано 27 тисяч га прибудинкових територій, ліквідовано 22 тисячі несанкціонованих сміттєзвалищ, висаджено більше 2,4 млн. дерев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПР не нацьковувала Польщу на ОУН-УПА, то все вигадки "хворої голови" "Свободи" - Олійник

"Суботник по-справжньому об'єднав владу, представників громадських організацій, волонтерів, молодь. Люди приходили з родинами, друзями. Не на словах, а на ділі об'єдналася велика кількість небайдужих українців задля наведення порядку у наших містах та селах. Я дякую всім, хто виявив справжній патріотизм, солідарність та відповідальність за свою громаду і за свою країну. Це ті конкретні речі, які реально змінюють обличчя держави", - наголосив він.

Прем'єр додав: "Це об'єднання навколо простої, але корисної роботи треба продовжувати. Цю роботу треба продовжувати щонайменше до травневих свят".

Зараз ви читаєте новину «Азаров похвалився проведеним суботником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі