субота, 24 квітня 2010 09:51

Азаров не хоче грошей МВФ

Азаров не хоче грошей МВФ

Україна веде переговори з МВФ під позику на реформування економіки.

Про це в п"ятницю увечері в ефірі телеканалу "Інтер" повідомив прем"єр-міністр України Микола Азаров.

"Що стосується переговорів з МВФ. Я до речі заборонив говорити про те, щоб закінчувати четвертий транш, який був направлений на фінансування дефіциту бюджету. Ми від цього відмовилися. І ми зараз ведемо переговори з МВФ під позику на реформування нашої економіки. Відчуваєте різницю?", - зазначив Азаров.

На питання ведучого, що план реформ повинен бути представлений на початку травня, Азаров пожартував: "Подай все і все одразу".

"Сьогодні я який день працюю? З 11 березня, 40 днів. А тут і регулюй питання по газу, виріши боргові питання, домовся з МВФ, забезпеч зростання економіки, підвищення заробітної плати та пенсій і розберися з тим, що тобі залишили", - жартома поскаржився прем"єр.

"Все буде з часом. Буде і план реформ, який ми зараз безумовно напрацьовуємо. Він звичайно у нас є, але він повинен спиратися на реалії життя перш за все, на реальну економічну ситуацію, а найголовніше на ресурси. Жодну реформу не проведеш без наявності грошей", - наголосив Азаров.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров не хоче грошей МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі