середа, 24 вересня 2008 14:03

Азаров критикує бюджет Тимошенко

Депутат від фракції Партії регіонів Микола Азаров закликає Кабінет Міністрів допрацювати проект державного бюджету на 2009 рік з урахуванням ризиків, пов"язаних зі світовою фінансовою кризою.

Про це він заявив журналістам на брифінгу в середу.

Азаров нагадав урядові помилки дефолта 1998 року, з якого країна виплутувалася кілька років.

"Виникає питання: чи не краще домовиться всім політичним силам про комплекс заходів, який можна запропонувати, і максимально привести до мінімуму можливі ризики. Чому на цей тверезомислячий пакет Партії регіонів не відповісти? Я навіть допускаю крайню форму відповіді: все що пропонується, усе не потрібно. Але ж навіть такої реакції нема", - образився Азаров.

Він відзначив негативні темпи росту промисловості, обсягів будівництва, зупинку інвестиційних проектів, зниження кредитування промисловості.

"Для нас наша вчорашня пропозиція (по допрацюванню бюджету) не форма піару – нам є на чому знаходити інші інформаційні приводи – а відповідальний заклик сьогоднішньому урядові, поки він ще існує в такому форматі. Це заклик до парламентських сил прийняти спільний пакет", - заявив Азаров.

Крім Азарова в середу ще, як мінімум, двоє депутатів ПР виступили з критикою уряду через проект бюджету. Зокрема, депутат Турманов розкритикував уряд за фінансування вугільної галузі, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Азаров критикує бюджет Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі