четвер, 31 березня 2011 10:59

Азаров клянеться, що Україна буде в ЄС у 2022 році

Азаров клянеться, що Україна буде в ЄС у 2022 році

До 2022 року Україна стане членом Європейського Союзу.

Про це під час виступу на міжнародному форумі в Києві сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Менш, ніж через 10 років Україна стане членом Євросоюзу. Я повторюю - максимум", - сказав він у Києві в четвер, додавши, що запропонував відповідне парі екс-президенту Польщі Олександру Кваснєвському.

Говорячи про реформи, які проводяться владою, керівник уряду зазначив, що без них неможливо забезпечити стабільність.

"Головний чинник, що перешкоджає реформам, відсутність соціальної та політичної стабільності. Але без реформ не зможемо забезпечити стабільність у найближчій перспективі", - додав глава уряду.

Він пояснив, що підвищення тарифів у рамках приведення їх до реальної собівартості, проведення пенсійної реформи не додають популярності влади.

"Недавні глобальні зміни у світі, пов'язані з подіями в Північній Африці, говорять про необхідність такої розумної політики, тому ми робимо все, що можливо", - резюмував керівник уряду.

Зазначимо, що це далеко не перший випадок, коли високопосадовці оголошують про терміни приєднання до Європейського союзу. Зокрема, свого часу екс-президент Віктор Ющенко говорив, що для приєднання до ЄС необхідно 10 років. У перший рік його президенства уряд вже навіть збирався подавати заявку на вступ до організації, але потім це питання відклали.

Зараз ви читаєте новину «Азаров клянеться, що Україна буде в ЄС у 2022 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі