вівторок, 11 грудня 2012 18:31

Яворівський переконаний, що "регіонали" не позбавлять Авакова депутатської недоторканності

Яворівський переконаний, що "регіонали" не позбавлять Авакова депутатської недоторканності

Партія регіонів ніколи не набере у парламенті потрібної кількості голосів, аби зняти із Арсена Авакова кримінальну відповідальність та посадити його. Про це у коментарі сказав нардеп Володимир Яворівський.

"Я переконаний, що "Регіони" ніколи не наберуть потрібної кількості голосів, щоб позбавити Арсена Авакова депутатської недоторканності. Кожен депутат думатиме насамперед про свою шкуру, про те, що за цієї влади подібне може статися з кожним. Кожен депутат буде знати, що це — політичне зведення рахунків, дарма що він належить до опозиції. Я абсолютно спокійний, ніколи цих голосів у них не буде. У парламенті було лише 2 випадки, коли були набрані голоси за зняття депутатської недоторканості. Йдеться про Павла Лазаренка та депутата із Кіровоградщини Віктора Лозинського. Але ж це були кричущі випадки. Лазаренко просто втік з України і його відсутність розв'язувала руки. А щодо Лозинський — ситуація була однозначною, вбивство людини. Тут уже всі голосували "за" і опозиція, і влада", - каже Яворівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка хоче позбавити Авакова депутатської недоторканості

Нардеп вважає заяву Пшонки усього лиш невдалою спробою налякати опозицію. "Це - намагання налякати нас, але ж ми розуміємо, що з цього абсолютно нічого не вийде. Механізм позбавлення депутатської недоторканності, звичайно, є. Проте до Авакова його використовувати смішно. Його тільки-но обрали народним депутатом. Це не те, що він будучи народним депутатом щось скоїв. Коли його обрало українське суспільство, воно вже знало про те, що його розшукував Інтерпол, а італійська влада відмовила українській у екстрадиції", - наголошує Яворівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура: Підстави для затримання Авакова відсутні

Нардеп не бачить провини у діях Авакова: "Навіть, якщо він видав комусь ту землю. Та зараз же її дерибанять як хочуть. На Бойківщині уже немає і сантиметра землі вільної. Розхапано усе Партією регіонів. Це не такий злочин через який будуть знімати депутатську недоторканність".

Зараз ви читаєте новину «Яворівський переконаний, що "регіонали" не позбавлять Авакова депутатської недоторканності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі