четвер, 30 травня 2013 08:13

Аваков розповів, як з Тітушка роблять цапа-відбувайла

Аваков розповів, як з Тітушка роблять цапа-відбувайла
Арсен Аваков. Фото: tvi.ua

З головного підозрюваного у побитті журналістів 18 травня Вадима Тітушка намагаються зробити цапа-відбувайла, тому вся ця історія перетворюється на фарс.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування фактів перегляду волевиявлення на парламентських виборах 2012 року Арсен Аваков.

Народний депутат, зокрема, вважає, що до скандалу з побиттям 18 травня журналістів причетна міліція, яка, однак, перебуває в "тіні".

"Є такі підозри, що в низці випадків міліція організовувала цей процес. Вона перебуває в "тіні", - зазначив Аваков.

Разом з тим, за словами політика, із хулігана Тітушка намагаються зробити цапа-відбувайла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тітушка необхідно посадити, аби інші гопники боялись — Оробець

"А тут ще піднімається хвиля: "Ах, як шкода цього хлопчика Тітушка". І все це перетворюється на фарс. Коли все це сягне апогею і переключиться з Міністерства внутрішніх справ на прокурора, прокурори скажуть, що розберуться", - наголосив парламентарій.

Водночас, на його переконання, у цій скандальній справі необхідно правильно розставити акценти.

"Бездіяльність Міністерства внутрішніх справ при захисті цієї ситуації, і друге – показове покарання хулігана", - уточнив Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Аваков розповів, як з Тітушка роблять цапа-відбувайла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі