субота, 07 лютого 2015 03:17

Ярош розкрив рецепт швидкої перемоги українців на Донбасі та у Криму

Ярош розкрив рецепт швидкої перемоги українців на Донбасі та у Криму
Дмитро Ярош. Фото: podrobnosti.ua

За повної мобілізації власних ресурсів українці зможуть швидко перемогти сепаратистів на Донбасі та у Криму й за пару років відновити територіальну цілісність України.

Таку упевненість висловив лідер "Правого сектора", народний депутат Дмитро Ярош.

"Ми маємо великий духовний потенціал, який вже продемонстрували Майдан і ця війна. Дух завжди перемагає плоть. Я це кажу як християнин. Перебуваючи на кордоні світів, між Азією та Європою, ми зупиняли східні орди. І зараз ми виконуємо цю ж місію", - зазначив Ярош.

Політик розкритикував позицію президента Петра Порошенка, згідно з якою Україна не може перемогти Росію.

"Маленька Фінляндія у 1940 році змогла зупинити Радянський Союз. Маленька Чечня з 1994 року по сьогоднішній день чинить спротив російській експансії й запалила увесь Північний Кавказ. В окупанта горить під ногами Кабардино-Балкарія, Дагестан, Інгушетія", - наголосив нардеп.

На його думку, якщо віддати Донбас, то завтра окупанти будуть на Дніпропетровщині, Харківщині, в Одесі.

"У наших людей великий мобілізаційний потенціал. Але їх треба мотивувати і показувати перспективу. Війна — це перемоги, а не лише переговори, які ми, до речі, повинні вести лише з позиції сили", - зазначив Ярош.

За словами лідера ПС, на сході має місце не АТО, а справжня національно-визвольна війна.

"У ній ми можемо перемогти. І Крим звільнити в тому числі. За пару років це зробити реально. Звісно, шляхом не однієї операції, а поступово", - уточнив націоналіст.

Санкції світу проти Росії та дипломатичний тиск тут, на переконання нардепа, українцям лише на руку.

"З нашого боку потрібні ще політична воля керівництва держави і мотивація населення. Також тут необхідно використати внутрішні проблеми Росії", - зауважив Ярош.

Він нагадав, що на території РФ проживає багатомільйонна українська діаспора, розташований непокірний Північний Кавказ, сильно представлений мусульманський фактор тощо.

"Це ті речі, які б ми мали використовувати для перемоги у цій війні. Все можна робити — було б лише бажання", - заявив Ярош.

Зараз ви читаєте новину «Ярош розкрив рецепт швидкої перемоги українців на Донбасі та у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі