неділя, 10 листопада 2019 20:04

Арахамія розповів про кандидатів на заміну Яременка

Арахамія розповів про кандидатів на заміну Яременка
Арахамія повідомив, що є три кандидати на заміну Яременка. Фото: zik.ua

У "Слуги народу" є три кандидати на посаду голови комітету Верховної Ради з міжнародної політики і міжпарламентського співробітництва замість нардепа Богдана Яременка, який потрапив у секс-скандал.

Про це повідомив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія під час з'їзду політичної сили в Києві, передає "Укрінформ".

"Є трійка потенційних кандидатів. Я не буду вам говорити хто з однієї причини - якщо людина потрапляє в трійку кандидатів, вона вже якось всередині підготувалася, а потім, якщо вона не виграла, вона відчуває себе дуже погано", - сказав Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-скандал в Раді: для Яременка придумали найпростіше рішення

Арахамія зазначив, що ці народні депутати не здогадуються, що вони є кандидатами на пост глави комітету.

Журналісти зафіксували переписку народного депутата Богдана Яременка з дівчиною Аліною на сайті знайомств. Вона пропонує політику секс і розписує подробиці. Після цього Яременко заявив, що сфабрикував листування, щоб підловити журналістів. Згодом звинуватив журналістів у крадіжці особистої інформації та пригрозив кримінальною відповідальністю. У відповідь на це журналісти опублікували інші переписки нардепа з жінками.

Після сканда Яременко повідомив, що складе повноваження голови комітету.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія розповів про кандидатів на заміну Яременка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі