пʼятниця, 05 червня 2020 19:48

Арахамія не побачив великого мітингу проти Авакова

Арахамія не побачив великого мітингу проти Авакова
Арахамія каже, що були мітинги і побільше.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія каже, що мітинг за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова не був багаточисельним.

"Мітинг не видається таким, як великі мітинги, які ми тут бачили, наприклад з ФОПами, або з приводу ринку землі.

Але я ще раз підкреслю, що треба робити оцінку (Авакова. - Gazeta.ua) не за кількістю людей на мітингу, чи за кількістю мітингів, а з якихось KPI, які публічно доступні", - цитує нардепа Цензор.нет

За словами Арахамії, фракція чекає від кожного міністра "систему показників в реальному часі, яку ми з вами можемо відстежувати і робити висновки, чи покращується ситуація, чи погіршується".

На запитання: чи не можна вважати справи про вбивство Шеремета та 5-річного Кирила Тлявова показником ефективності Авакова, Арахамія відповів:

"Це одна з численних справ, які є. Вона дійсно важлива, тому що дуже багато питань щодо неї. Але, мені здається, не можна за однією справою судити роботу Міністерства, в підпорядкуванні якого перебуває 750 тисяч осіб", - сказав Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авакова звільнять лише по команді Зеленського

5 червня від Верховною Радою зібралася громадськість, яка вимагала відставки Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

Учасники акції заявили, що реформа МВС - провалена.

Аваков сьомий рік очолює МВС. Він побив рекорд перебування на посаді серед українських міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія не побачив великого мітингу проти Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі