середа, 19 березня 2014 09:34

Японія розглядає додаткові заходи проти Росії

Японія розглядає додаткові заходи проти Росії
Фото: dt.ua

Токіо у співпраці із зарубіжними партнерами вивчає можливість введення подальших санкцій проти Росії у зв'язку з ситуацією в Криму.

Про це повідомляє прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе, виступаючи перед парламентом країни, передає японський телеканал Ен-ейч-кей.

"Ми безперервно співпрацюємо з усіма країнами, включаючи членів "великої сімки", і розглядаємо додаткові заходи проти Росії", - сказав прем'єр.

Абе також підтвердив, що японська сторона не сприймає порушення єдності, суверенітету і територіальної цілісності України з боку Росії.

Як повідомлялося раніше, Токіо напередодні призупинив переговори з Москвою про пом'якшення візового режиму в якості міри впливу на Росію у зв'язку з ситуацією навколо Криму.

Крім того, уряд Японії прийняв рішення заморозити переговори з Росією з інвестицій, гарантіям використання космічного простору в мирних цілях, а також про запобігання військової активності, що представляє загрозу.

Зараз ви читаєте новину «Японія розглядає додаткові заходи проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі