вівторок, 27 липня 2010 13:01

Януковичу радять позбавитися "Межигір'я"

Януковичу радять позбавитися "Межигір'я"

Політолог Ігор Луценко вважає, що президенту Віктору Януковичу поки не варто хвилюватися за те, що у нього відберуть "Межигір'я". Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я не розумію, навіщо президенту ця сумна і мутна історія з Межигір'ям. Якщо в нього є можливість жити в ньому абсолютно законно, або обрати собі інше місце для проживання.

Для Януковича було б непогано втрутитися в цю ситуацію. Наприклад, відмовитися від резиденції. Це питання психології", - зазначив Луценко.

За його словами, резиденція може стати одним з приводів для дорікань Януковичу. "Це його гріх. У Януковича є можливість позбавитися його красиво, ефектно, зробивши сенсацію. Зараз до цього він не дозрів. Однак не виключено, що це відбудеться у майбутньому", - пояснив політолог.

"Теоретично у Януковича можна відібрати Межигір'я. Прийде інша влада, яка може це зробити. Тому що наше юридичне поле підкорюється міркуванням політичних потреб. В Україні права власності не є врегульованими і міцними. Тому можуть бути предметом для маніпуляцій", - додав Луценко.

Нагадаємо, Господарський суд Києва визнав банкрутом компанію "Медінвесттрейд", яка в 2007 році стала відома завдяки участі у схемі з виведення з державної власності резиденція "Межигір'я".

Зараз ви читаєте новину «Януковичу радять позбавитися "Межигір'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі