середа, 22 червня 2011 11:04

Янукович: Війна ще не завершена

Янукович: Війна ще не завершена

Велика Вітчизняна війна не завершена до тих пір, поки не буде похований останній загиблий в ній солдат, а держава буде сприяти таким крокам, заявив президент Віктор Янукович.

"Тут, на Книшевському кладовищі, перед обличчям загиблих повинні глибоко усвідомити: війна не завершена, поки не похований останній солдат. І сьогодні, ховаючи полеглих захисників Вітчизни, ми виконуємо свій моральний борг. Держава і надалі буде допомагати всім громадянам, які прагнуть поховати загиблих воїнів", - сказав глава держави, виступаючи на мітингу-реквіємі з нагоди Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Борисполі (Київська обл.) у середу.

Президент також зазначив, що "тінь війни закриває сонце", поки в суспільстві існують ті, хто бажає спекулювати на подіях 70-річної давності, на Великій Вітчизняній війні і намагається побудувати свій політичний успіх на пам'яті жертв війни.

"Наш святий обов'язок перед загиблими - подолати тіні минулого, зробити неможливими нові трагедії. На посягання на мирне майбутнє Україні буде надано миттєву і жорстку відповідь, звідки б ці спроби не виходили" - підкреслив Янукович.

Слід зазначити, 22 червня в Україні відзначається День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни та 70-річчя нападу нацистської Німеччини на Радянський Союз.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Війна ще не завершена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі