середа, 13 вересня 2006 10:52

Янукович вирішив реформувати Кабмін

 

Прем"єр міністр Віктор Янукович вирішив реформувати Кабінет міністрів. Про це він заявив під час чергового засідання уряду.

- Зараз необхідно підготувати законопроект про Кабмін, після прийняття закону треба реформувати структури міністерств, переглянути їх функції та обов"язки, - сказав прем"єр.

- Шановні, не потрібно керувати бригадами чи цехами підприємства, я не хотів би щоб ви втручалися у їх діяльність, це не ваша справа. Наш обов"язок підготувати відповідні закони, - додав глава уряду.

Також Янукович збирається провести реформу житлово-комунальних господарств, місцевого самоврядування, податкової та збройних сил.

- Я чекаю від вас разом з міністерством економіки ініціативи. Не чекайте, що я вас почну підштовхувати, це буде мені і всім незручно, перестаньте натягувати на себе повноваження, - сказав прем"єр.

Нагадаємо, що сьогодні Янукович відлітає до Брюсселю, де має відбутися 10 засідання спільної комісії Україна-ЕС на якому будуть підбиті підсумки діяльності України.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Янукович вирішив реформувати Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі