пʼятниця, 01 жовтня 2010 13:27

Янукович радить подавати до суду на СБУ

Янукович радить подавати до суду на СБУ

Президент Віктор Янукович радить звертатися до суду всім, хто відчуває тиск з боку СБУ.

Про це він сказав на прес-конференції у Ялті, відповідаючи на питання одного з польських журналістів щодо тиску СБУ на громадських діячів та журналістів в Україні.

"Що стосується будь-якого тиску, то я хотів би мати аргументи. Якщо є такі аргументи, то я прошу мені їх надати", - зазначив президент.

"А якщо ці аргументи йдуть з порушенням українського законодавства, то треба подавати в суд", - сказав Янукович.

"Якщо треба адміністративне втручання президента - воно завжди буде на боці демократії та верховенства права в Україні", - додав він.

Водночас Янукович не дав відповіді на питання про зовнішній курс України, який поєднує проросійську політику разом з декларацією про інтеграцію до ЄС.

"В Україні прийнято закон про засади зовнішньої та внутрішньої політики. Якщо вам цікаво - читайте. Там все написано, яку зовнішню та внутрішню політику проводить Україна", - сказав він.

Нагадаємо, позавчора під стінами громадської приймальні СБУ зібралася черга з журналістів та громадських діячів, які хотіли подати заяву до Служби безпеки з питанням про те, чи збирали про них інформацію.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Янукович радить подавати до суду на СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі