четвер, 03 лютого 2011 18:13

Янукович похизувався прем'єрським "мундиром" перед Туском

Янукович похизувався прем'єрським "мундиром" перед Туском

Президент України Віктор Янукович вважає, що нашій державі та Польші слід добре попрацювати, аби наповнити практичним змістом стратегічне партнерство.

Зокрема, як повідомила прес-служба глави української держави, відбулася зустріч президента України Віктора Януковича з головою ради міністрів Республіки Польща Дональдом Туском.

Під час зустрічі Янукович наголосив на тому, що Республіка Польща була і буде нашим ключовим партнером.

"Хочу Вам сказати як людині, в мундирі якої я був двічі: нам з Вами треба багато що зробити, щоб наповнити практичним змістом стратегічне партнерство України і Польщі", - сказав президент.

Янукович також зазначив, що у відносин між Україною та Польщею є значний потенціал і міцний фундамент – добросусідські відносини.

Нагадаємо, сьогодні у Варшаві відбулася офіційна церемонія зустрічі президента України Віктора Януковича та президента Республіки Польща Броніслава Коморовського. Янукович перебуває у Польщі з державним візитом 3-4 лютого.

Напередодні першого офіційного візиту Віктора Януковича до Варшави громадяни України, які живуть у Польщі, написали звернення до влади Польщі та до її громадськості. У ньому вони закликали поляків не вірити Януковичу та "не зміцнювати "єгипетську стабільність" в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Янукович похизувався прем'єрським "мундиром" перед Туском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі