неділя, 25 вересня 2011 17:06

Янукович поділився першими результатами поїздки до Медведєва

Янукович поділився першими результатами поїздки до Медведєва

Під час зустрічі президента України Віктора Януковича з президентом Росії Дмитром Медведєвим і прем'єр-міністром РФ Володимиром Путіним досягнуто істотного прогресу.

Про це повідомили в неділю в прес-службі президента України.

Як підкреслили в прес-службі, сторони обговорили широке коло питань двостороннього співробітництва між Україною та Росією, зокрема питання у сфері транзиту і постачань газу в Україну.

За інформацією прес-служби, Янукович заявив: "У ході переговорів досягнуто суттєвого прогресу, що дає підстави сподіватися на досягнення найближчим часом конкретних результатів в інтересах обох країн".

Також під час зустрічі прийнято рішення про проведення в жовтні в Україні чергового засідання міждержавної українсько-російської комісії.

Нагадаємо, вчора президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим у резиденції Президента РФ в селі Завидово Тверської області, зазначив, що у відносинах України і Росії накопичилися питання, що вимагають швидкого рішення, і головний з них - співробітництво в енергетичній сфері .

Зараз ви читаєте новину «Янукович поділився першими результатами поїздки до Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі