субота, 24 вересня 2011 18:49

Медведєв, Путін і Янукович у спортивних куртках домовляються про газ

Медведєв, Путін і Янукович у спортивних куртках домовляються про газ

Переговори президентів Росії і України Дмитра Медведєва і Віктора Януковича щодо врегулювання газової проблеми і перспектив вступу України до Митного Союзу пройшли в підмосковній резиденції Завидово в неформальній обстановці.

Журналістам вдалося почути лише короткі вступні слова Медведєва і Януковича, в яких обидва позначили готовність обговорювати складні питання, у тому числі в сфері енергетики.

Потім переговори продовжилися без преси, а через хвилин 20, до президентів приєднався прем'єр-міністр РФ Володимир Путін, який прилетів до Завидово зі з'їзду "Єдиної Росії" на вертольоті.

Через годину, з будівлі, де проходили переговори, вийшли Медведєв і Путін в спортивних куртках та джинсах, і попрямували на прогулянку по алеї парку.

Через деякий час до них приєднався Янукович.

Президенти і прем'єр вирушили до ставка, де все було приготовлено для риболовлі. Проте ловити рибу вони не стали, а просто зайшли на місток і помилувалися фонтанами, що б'ють із ставка.

Потім всі троє зайшли в літній павільйон, де продовжили переговори.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв, Путін і Янукович у спортивних куртках домовляються про газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі