пʼятниця, 22 квітня 2011 16:32

Янукович написав план скасування віз до ЄС для українців

Янукович написав план скасування віз до ЄС для українців

Президент України Віктор Янукович затвердив національний план з виконання плану дій про скасування візового режиму між Україною та ЄС.

Як відзначили в прес-службі глави держави, реалізація національного плану дозволить, зокрема, реформувати міграційну систему Україні, створити систему захисту персональних даних.

Документ містить перелік конкретних заходів і визначає рівень відповідальності органів державної влади за їх виконання.

За словами Януковича, введення для громадян України безвізового режиму поїздок до ЄС є стратегічним пріоритетом у відносинах Україна-ЄС.

"Введення національного плану свідчить про серйозну налаштованість Україні втілити в стислі терміни план дій щодо лібералізації візового режиму, який Європейський Союз надав Україні за результатами чотирнадцятого саміту Україна - ЄС 22 листопада 2010", - відзначили в прес-службі глави держави.

Нагадаємо, що Україна та ЄС підписали план дій про скасування візового режиму. За словами президента Віктора Януковича, візи можна скасувати за кілька місяців.

Зараз ви читаєте новину «Янукович написав план скасування віз до ЄС для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі