понеділок, 04 серпня 2014 18:05

Янукович хоче зберегти рахунки в офшорних компаніях — екс-нардеп

Янукович хоче зберегти рахунки в офшорних компаніях — екс-нардеп
Фото: lenta-ua.net

Офшорними компаніями екс-президента Віктора Януковича займається Європа та США. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів екс-нардеп Степан Гавриш.

"Янукович хоче зберегти фінансові ресурси. Рахунки, які були відриті на офшорні компанії. Це для нього проблема. Бо відносно них сьогодні ведеться серйозне полювання з боку фінансових служб Сполучених штатів, ЦРУ, Європи", - розповів Гавриш.

Він зазначив, що Янукович хоче себе реабілітувати: "Поступово підводить до думки, що головне зло для України не він, а Путін. Намагається знайти прихильників в Україні. Його програма максимум — це повернутися. Хоча зараз Янукович загнаний у кут ще більше, ніж під час Майдану. Оскільки на ньому лежить відповідальність не тільки за масові вбивства людей на Майдані, але й за фінансування тероризму в Україні. Також несе повну відповідальність за анексію Криму. Оскільки його використовували у Москві, як єдиного легітимного суб'єкта, який представляв українську владу".

Екс-нардеп зауважив, що в Україні вже й забули про Януковича.

"Янукович викреслений зі свідомості українців. Всі негативні емоції переключені на Путіна. Янукович — палацовий блазень царя. В будь-який час може почитати підготовлені ФСБ, кремлівськими політтехнологами тексти десь на прес-конференції".

Він підкреслив, що Партію регіонів треба заборонити: "Політична партія Януковича не потерпіла в політичному плані. Продовжує існувати та має велику фракцію в парламенті".

Нагадаємо, що екс-президент Віктор Янукович вимагає в Суді ЄС визнати його відсторонення від посади незаконним і скасувати санкції Європейського Союзу проти нього.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче зберегти рахунки в офшорних компаніях — екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі