середа, 21 квітня 2010 17:01

Янукович хоче дешевого газу для зажирілих олігархів - Соболєв

Янукович хоче дешевого газу для зажирілих олігархів - Соболєв

Прем"єр-міністр тіньового уряду, "бютівець" Сергій Соболєв вважає, що угода про продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського Флоту Росії на території України - це здача національний інтересів.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Коли минулого року нашим урядом підписувалася 20% знижка, ніяких здач національних інтересів не було. Це була комерційна угода двох господарюючих суб"єктів", - зазначив нардеп.

За його словами, сьогоднішні угоди - це зрада національних інтересів і пряме порушення Конституції.

Соболєва наголосив, що опозиція використає всі методи для боротьби з цим.

"Янукович розв"язав війну проти власної держави. Його мета - будь-якою ціною знизити ціни на газ заради того, щоб жиріли його олігархи. Бо зрозуміло, що ціна на газ для населення і комунального сектора буде зростати. Тому ми використаємо всі парламентські і не парламентські методи боротьби з інородним тілом, яке називається режим Януковича", - підкреслив "бютівець".

Як відомо, президенти України і Росії підписали міждержавну угоду про продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського Флоту Росії на території України. Угода також передбачає право пролонгації цього терміну ще на 5 років за згодою сторін.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче дешевого газу для зажирілих олігархів - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі