середа, 25 серпня 2010 10:38

Янукович готує кадрову чистку в АП?

Янукович готує кадрову чистку в АП?

Екс-президент Леонід Кравчук переконаний, що нинішній президент України Віктор Янукович наближається до стану інформаційного вакууму.

Про це він сказав в інтерв'ю журналу Фокус.

"Я думаю, що якщо не у вакуумі, то йде до цього. ТБ вже практично дивитися неможливо. Нещодавно заявили про те, що Інтер буде координувати свої дії з Першим національним каналом. Як це зрозуміти? Приватний канал буде координуватися з державним? Хто буде головним у цій координації? Загалом, йде скорочення каналів інформації. Оточення хоче створити для Януковича видимість благополуччя ", - переконаний екс-президент.

У той же час, Кравчук не виключає, що восени відбудеться кадрова чистка в АП.

"Коли почнуться критичні ситуації, почнеться і пошук винних - людей, які дають неправдиву інформацію, не доносять реальну ситуацію, підсовують початку неспроможних людей на ключові кадрові позиції. Ось тоді президент і почне задумитваться, чому його годували калачами весь цей час. І оточення почне сипатися. .. Звичайно, спочатку винними будуть призначатися якісь зовнішні вороги - опозиція, Тимошенко, Яценюк, Гриценко. І президент буде в це вірити. Але потім, коли всі вороги вже будуть перепробувані, він копне глибше, він запитає у свого оточення - а де ж були ви? Ви що, як півні кукурікали незалежно від того, буде чи не буде світанок... Думаю, що досить швидко. У мене є така думка, що до осінніх виборів це все з"ясується ", - резюмував Леонід Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Янукович готує кадрову чистку в АП?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі