понеділок, 02 серпня 2010 10:54

У Тимошенко взялися за чистку

У Тимошенко взялися за чистку

Керівництво партії "Батьківщина" вирішило проконтролювати складення списків кандидатів у депутати місцевих рад.

Про це пише газета Комерсант із посиланням на лист глави виконавчого секретаріату політради партії Ярослава Федорчука партії до глав місцевих організацій.

Цим документом вимагається від них провести перевірку списків кандидатів у депутати в місцеві ради на предмет лояльності до "Батьківщини".

"Під час підготовки до проведення місцевих виборів окремі політичні сили будуть використовувати так звану технологію "підсаджених качок",- говориться в розпорядженні.

"Для цього будуть використовувати осіб, які за гроші впливатимуть на формування списків кандидатів у депутати місцевих рад і введуть до складу опозиційних партій потрібних владі людей. Уже зараз цей процес набирає обертів", - сказано в документі.

Федорчук також наголосив на персональній відповідальності керівників партійних організацій.

Для контролю за виконанням поставленого завдання й доручень голови "Батьківщини" Юлії Тимошенко керівництво партії розпорядилося залучити до роботи представників департаменту безпеки виконавчого секретаріату.

Раніше, лідер опозиції Юлія Тимошенко заявила, що у партії буде проведено чистку.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко взялися за чистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі