вівторок, 22 лютого 2011 18:35

Янукович "допоможе" корумпованим податківцям

Янукович "допоможе" корумпованим податківцям

Новий Податковий кодекс економитиме час підприємцям, а всі прояви корупції будуть жорстко покарані.

Під час відкриття засідання Комітету економічних реформ президент Віктор Янукович розповів про плюси Податкового кодексу, повідомила кореспондент Gazeta.ua.

Зокрема, Янукович сказав, що новий Податковий кодекс економитиме час підприємцям, знизить ставки податку, скоротить терміни повернення ПДВ. Для його впровадження, за словами голови держави, потрібно розробити близько 200 нормативних актів.

"На сьогодні залишились ще 76 актів. Це означає, що вся країна почала жити по новому Податковому кодексу з 1 січня, а чиновники - на місяць-два пізніше. Уряд виправив ситуацію, але повторення таких часових вилок неприпустимо", - уточнив Янукович.

Він зазначив, що успіх податкової реформи залежить від податківців.

"Податківець має бути партнером бізнесу. За прояви корупції покарання буде жорстким та невідворотним... Я часто чую, що те, що говорять нагорі, внизу не відчувається. Хочу попередити тих, у кого погано з органами слуху чи зору - ми будемо вам допомагати. Дуже скоро ми дійдемо до цих заходів", - пообіцяв президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович "допоможе" корумпованим податківцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі