пʼятниця, 02 березня 2018 11:00

Янукович бідкається, що не може потрапити на свій суд

Янукович бідкається, що не може потрапити на свій суд
Янукович із Москви пригрозив відповідальністю прокурорам. Фото: kommersant.ru

Президент-утікач Віктор Янукович заявив, що не може потрапити на судові засідання у справі про його державну зраду нібито через українську владу.

Про це він зачитав з листочка на прес-конференції у Москві 2 березня.

"Вже близько року я не маю можливості брати участі в процесі, в якому мене намагаються звинувачувати. Українська сторона постійно порушує мої права, не допускає до суду, порушує право на захист, не хочуть слухати свідків захисту, обмежують роботу моїх адвокатів", - сказав Янукович.

Він пригрозив відповідальністю прокурорам. І заявив, що українська влада хоче перекласти свої гріхи на нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін дістає козирі з рукавів - нардеп про виступ Януковича

Віктор Янукович втік до Росії в лютому 2014-го після масових розстрілів учасників Революції гідності у центрі Києва.

В Україні проти Януковича відкрили кілька кримінальних проваджень. Його обвинувачують у масових убивствах громадян, заволодінні державним майном, захопленні влади неконституційним шляхом, діях, спрямованих на повалення конституційного ладу.

21 лютого відбувся допит останнього свідка сторони обвинувачення у справі про державну зраду Януковича. Наступне засідання - допит свідків захисту - не відбулося через неявку адвокатів Януковича на суд.

Зараз ви читаєте новину «Янукович бідкається, що не може потрапити на свій суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі