неділя, 19 січня 2014 12:55

Янукович, Азаров і Пшонка під посиленою охороною помолилися у Лаврі

Янукович, Азаров і Пшонка під посиленою охороною помолилися у Лаврі

Президент України Віктор Янукович сьогодні вранці побував у Лаврі. З ним молилися прем'єр Азаров, ряд міністрів Кабміну, Генпрокурор, голова РНБО, а також кілька сотень охоронців.

Президент Віктор Янукович* і прем'єр Микола Азаров у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі біля церкви "Мальовничий джерело" взяли участь освяченні води з нагоди свята Водохреща. Про це повідомляє прес-служба уряду.

"У заході також взяли участь урядовці, народні депутати, представники київської влади та віруючі", - сказано в повідомленні. Однак, під "віруючими", очевидно, малося на увазі кілька сотень охоронців, оскільки журналісти, яким вдалося прорватися на молебень через кілька кордонів охорони, простих віруючих на молебні не помітили.

Глава держави поприсутствовал на водохресному богослужінні в районі нижнього входу в Києво-Печерську Лавру. Кореспонденту "Головкому", незважаючи на безпрецедентні заходи безпеки, вдалося зняти Януковича в компанії з іншими високопоставленими чиновниками.

Янукович звернув увагу на те, що простих парафіян, не пускають до місця богослужіння і наказав охороні зняти кордони і дати людям набрати води. Проте, до закінчення служби простих громадян до місця богослужіння так і не підпустили.

Під час молебню за участю президента звучали слова за здоров'я Патріарха Кирила і Митрополита Володимира.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович сьогодні, 19 січня 2014 р., привітав громадян України зі святом Богоявлення, Хрещення Господнього.

"Від усього серця вітаю вас з Хрещенням Ісусовим та Богоявленням. Хрещення Господнє - час всепрощення і спасіння для душі. Нехай цілюща освячена вода і церковний дзвін зроблять чистими всі помисли і прагнення. Бажаю Божого благословення та благодаті. З Хрещенням", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Янукович, Азаров і Пшонка під посиленою охороною помолилися у Лаврі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі